59a Fira de Mostres Amposta

Aquesta setmana s'inaugura la 59a edició de la FIRA DE MOSTRES D'AMPOSTA, una Fira que cada any acull uns 50.000 visitants i on un 60% de les empreses expositores repeteixen anualment. La Fira tindrà lloc del 5 al 8 de desembre al Pavelló 1 d’Octubre amb entrada gratuïta i l’horari d’obertura serà partit, d’11h a 14h i de 16h a 21h.

Un total de 107 expositors ompliran el recinte, on s’hi sumaran les 45 parades del carrer Sebastià Joan Arbó i les 27 atraccions de l’exterior, a més dels 37 boxes amb animals ubicats també al recinte exterior. Es tracta de gairebé una vintena d’expositors nous en relació a l’edició anterior, relacionats amb l'agricultura, maquinària agrícola, estancs comercials i Fira Ebre Event. Un any més, les empreses dedicades als esdeveniments, com fotògrafs o especialistes en l’organització de cerimònies, ocuparan un dels passadísos de la mostra. A més de les demostracions dels productes exposats, durant la Fira també es duran a terme altres actes, com la Gala de l’Educació (divendres 6) o la Gala del Comerç (dijous 5).

Enguany, la senyora Elisabet Bo, representant del sector turístic de la ciutat i també propietària del restaurant l’Estany, serà l'encarregada de la inauguració de la Fira.