• Nou motor que no emet gasos nocius per a la salut

  Investigadors de la Universitat Politècnica de Valencia desenvolupen un nou motor que no emet gasos nocius per a la salut utilitzant membranes ceràmiques que separen l'oxigen de l'aire.

 • AJUTS PER INCENTIVAR EN L'ÀMBIT DELS RESIDUS

  Es destinen 1,5 milions d’euros per incentivar projectes d'economia circular en l'àmbit dels residus. Les empreses poden optar als ajuts amb projectes R+D, tant per a millorar el seus processos com desenvolupar tecnologia innovadora.

 • Fer front al Covid-19

  Per tal de fer front al Covid-19 hem prés la determinació de treballar des de casa. En sumem a les mesures adoptades per a solucionar la urgència que vivim en la actualitat.

 • La Unió Europea amb la transició econòmica

  La Unió Europea destinarà un bilió d'euros a la transició ecològica. S'ha proposat una línia cronològica sobre les futures accions i s'ha apostat per una transició energètica i climàtica, i en cap cas, es financiarà cap projecte d'energia nuclear.

 • L'hidrogen verd és el combustible del futur

  L'hidrogen és un dels candidats a vector d’energia renovable. Esdevindrà el combustible del futur i pas a pas substituirà tots els combustibles fòssils actuals, gràcies a la seva gran densitat d'energia, 3 vegades superiors a la d'aquests.

 • PROPERS CANVIS RELLEVANTS EN LA FACTURA DE LA LLUM

  D'acord amb el que estableix la CNMC, en uns mesos, la factura de la llum patirà canvis importants per a l’usuari: el preu de l’electricitat variarà en funció de l’hora en què es consumeixi i es podran contractar diferents potències.

 • Nova versió de l'eina unificada LIDER-CALENER HULC

  El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha actualitzat l'eina unificada LIDER-CALENER (HULC). Aquesta versió facilita la verificació del CTE DB-HE 2019 i emet un informe per a la Certificació energètica dels edificis.

 • Un

  Investigadors de l'Institut de Ciències Fotòniques, situat a Barcelona, ha descobert noves propietats del grafè. Per primera vegada, han portat a la pràctica l'"angle màgic" i han fet descobriments sorprenents.

 • Temporal Glòria

  Donem el nostre suport als ciutadans i municipis afectats pel temporal Glòria, i en especial a la nostra terra, les Terres de l'Ebre. Lamentem profundament les inundacions i tots el danys ocasionats al nostre Delta.

 • Actualització REBT

  Nova actualització del reglament electrotècnic per a baixa tensió, publicada en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), en Resolució de 9 de Gener de 2020, pel qual s'actualitza la Instrucció complementària ITC-BT-02.

 • Nou material per l'estalvi d'energia en finestres

  Un material més prim que un cabell per crear finestres intel·ligents i estalviar energia. Permetrà tant reduir la temperatura de plaques solars i ordinadors com crear finestres intel·ligents i reduir la factura de l’aire condicionat.

 • Garantia 12 anys de la rendibilitat de renovables

  El Govern espanyol garanteix 12 anys la rendibilitat de les renovables amb l'aprovació d'un decret que pretén garantir una rendibilitat mínima de les instal·lacions d'energies renovables afectades per la retallada del govern anterior.

 • Nou Reial Decret que modifica el CTE

  S’aprova un Reial Decret que modifica el Codi Tècnic de l'Edificació per millorar les prestacions dels edificis i per tal de garantir la salut, el confort i la seguretat dels ciutadans. A més s'inclou una nova secció al DBHS.

 • BON NADAL I FELIÇ ANY NOU

  El nostre equip tècnic i professional us desitja un BON NADAL i una molt BONA ENTRADA D'ANY. Que el nou any us porti pau, felicitat, projectes i nous somnis.

 • Cimera del Clima COP25

  La Cimera del Clima COP25 esdevé la més llarga de la historia amb uns resultats decepcionants per a enfrontar la crisis climàtica que està sofrint el planeta. Les parts assistents no arriben a cap acord en quan a la regulació del mercat de carboni.

 • Nou Decret Llei per a l'emergència climàtica

  El Govern Executiu aprova un Decret Llei de mesures urgents per a l'emergència climàtica i l'impuls a les energies renovables que inclou la derogació del Decret 147/2009, que limitava la implantació de parcs eòlics i fotovoltaics a Catalunya.

 • 59a Fira de Mostres Amposta

  El dia 5 de desembre es realitzarà l'obertura de la 59a edició de la FIRA DE MOSTRES D'AMPOSTA. Els visitants podran gaudir de 5.000 m2 d'exposició interior i 25.000 m2 d'exterior. La Fira tindrà lloc al Pavelló 1 d'Octubre amb entrada gratuïta.

 • Certificat d'eficiència energètica

  Has de vendre o llogar el teu habitatge o local? Nosaltres t'ajudem i et facilitem el procés. Elaborem els certificat d'eficiència energètica i tota la documentació necessària per poder realitzar el tràmit necessari en cada cas.

 • El teu negoci

  Realitza el teu somni. Ara ja pots emprendre la teva nova botiga de queviures, moda,.. Nosaltres et confeccionem tota la documentació necessària per poder tramitar l'obertura del teu establiment. També et realitzem totes les instal·lacions interiors.

 • Subvencions per impulsar la innovació

  Oberta la convocatòria 2019 per sol·licitar els Cupons a la Innovació i els Cupons indústria 4.0. És hora d'impulsar la teva empresa a la transformació digital amb ajuts i descomptes econòmics de fins a 14.000€.

 • Homologació de vehicles

  Nova Resolució 25 d'octubre de 2019, relativa als requisits tècnics exigibles per a l'homologació nacional de vehicles. Elaborem fitxes de vehicles mitjançant models regulats i realitzem tots els tràmits necessaris per homologar el teu vehicle.